Ferrari prijst 812 Superfast

Dit kost de krachtigste Ferrari ooit

Ferrari 812 Superfast
De recent gepresenteerde Ferrari 812 Superfast doet zijn historisch verantwoorde naam eer aan, want volgens Ferrari is dit de krachtigste en snelste auto die het merk ooit leverde. Nu weten we ook wat de supercar in Nederland moet opbrengen.

Voorganger F12 staat inclusief btw en bpm voor € 372.753 te boek. Om zijn nóg snellere opvolger van gele platen te voorzien, dien je € 379.024 achter te laten. Ferrari's V12-topmodel is dus iets duurder geworden, al zal het verschil voor de doelgroep te verwaarlozen zijn. De hardcore-uitzwaaiversie van de F12, de TdF, was slechts beperkt verkrijgbaar en daarom ook fors duurder. Die auto stond voor € 479.988 op de prijslijst.

Wie snelheid het hoogst op zijn prioriteitenlijstje heeft, moet echter zoals gezegd bij de 812 Superfast zijn. De auto levert maar liefst 800 pk en 718 Nm, knalt in 2,9 seconden van 0 naar 100 en heeft een top van 340 km/h.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (53) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.