Facelift op stapel voor ... Chevrolet Spin

Zuid-Amerikaanse MPV onder het mes

Chevrolet Spin facelift
Chevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin ActivChevrolet Spin Activ
Chevrolet do Brasil, de Braziliaanse afdeling van General Motors, brengt spoedig een aangescherpte versie van de Spin op de markt. Het merk wijdt er zelfs een teasertje aan.

Chevrolet do Brasil bouwt sinds 2012 de Spin, een vijf- of zevenzits MPV die omgerekend vanaf zo'n € 14.200 van eigenaar wisselt. De ruimtelijke Zuid-Amerikaan staat op het GM Gamma II-platform, een basis die onder auto's als de Opel Mokka wordt gebruikt. De auto is toe aan een facelift en de nieuwe kijkers van de MPV gluren alvast de wereld in.

De Spin, die overigens ook als stoer aangeklede Activ leverbaar is, wordt duidelijk strakgetrokken. De koplampen zijn minder bol en lijken meer op de exemplaren die Chevrolet momenteel op auto's als de Aveo monteert. Of de auto ook op technisch vlak wordt aangescherpt, is nog afwachten. Momenteel doet een 108 pk en 171 Nm sterke 1.8 Econoflex-benzinemotor dienst als krachtcentrale, een blok dat zowel ethanol als benzine lust.

Lezersreacties (9) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.