Facelift Mercedes-Benz A-klasse sedan onderweg

Hier is (bijna) niets te zien

Mercedes A-klasse sedan facelift

Er zijn veranderingen op komst voor de Mercedes A-klasse. Dat bewijzen al meerdere keren betrapte ingepakte versies van het model. Na de 45 AMG-versie en een bescheidener hatchback treffen we de gefacelifte Mercedes-Benz A-klasse nu in sedanvorm aan.

Dat het hier de gefacelifte A-klasse betreft, wordt eigenlijk vooral duidelijk uit het overvloedig op neus en kont geplakte camouflagemateriaal. Het is zeer de vraag of iemand de auto zonder die stickers ook een blik waardig had gegund. Op basis van wat we nu zien is er namelijk maar bar weinig veranderd bij de A-klasse.

Zo blijft de vorm van de koplampen gelijk en lijkt ook de indeling van de ledverlichting daarin ongewijzigd. Ongetwijfeld verandert er op dat vlak wel iets, maar daar is nu nog niets van te zien. De voorbumper heeft evenmin een opvallende vorm. Deze A-klasse sedan is nu eens geen AMG-Line, maar ‘gewoon’ een exemplaar met de standaard bumpers. De grille lijkt te zijn voorzien van een ander gaaswerkje, maar behoudt wel de bekende vorm.

Aan de achterkant valt er toch nog iets op: de indeling van de achterlichten is net even anders, waarbij de opvallende uitlopers op het einde naar boven en naar onderen waarschijnlijk worden geschrapt. De gefacelifte A-klasse kwam in juli voor het eerst voorbij, meteen als dikke Mercedes-AMG 45. Een bescheidener hatchback volgde later, nu is het dus de beurt aan de sedan.

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum