Elektrische Opel Corsa-e en Mokka-e tijdelijk fors goedkoper

Opel pakt uit

Opel Corsa-e

Opel zet de elektrische Corsa-e en de elektrische Mokka-e in de schijnwerpers. De Corsa-e en Mokka-e hebben voortaan standaard een 11 kW 3-fasen boordlader, zijn goedkoper én zolang de aankoopsubsidie op elektrische auto's beschikbaar is krijg je daar een extra korting bovenop.

Een 11 kW 3-fasen boordlader was tot op heden een optie voor zowel de elektrische Opel Corsa-e als de Mokka-e, maar vanaf nu behoort deze voorheen €1.000 kostende optie tot de standaarduitrusting. Wel zo lekker, je kunt er waar mogelijk namelijk veel sneller mee laden dan met de 7,4 kW 1-faselader. Opel voert direct een prijswijziging op zijn elektrische tweetal door waardoor de vanafprijs van de Opel Corsa-e met zo'n €600 is gedaald tot €31.099.  Ook de Mokka-e is goedkoper. De elektrische cross-over staat voortaan vanaf €35.149 in de orderboeken.

Goed nieuws, maar Opel gaat verder. Zo verdubbelt de fabrikant de €3.350 aankoopsubsidie (SEPP) die van toepassing is op een nieuwe elektrische auto met een catalogusprijs van tussen de €12.000 en €45.000. Dat betekent dat je bij de aanschaf van een elektrische Opel Corsa-e of Mokka-e een financieel steuntje in de rug krijgt van €6.700. De Corsa-e (Edition) heeft op papier nu namelijk tijdelijk een vanafprijs van €24.399. Ter vergelijking: de goedkoopste Corsa met benzinemotor en automaat, met 100 pk sterke 1.2 dus, kost als Edition €25.899. De goedkoopste Corsa blijft de naamloze basisuitvoering in combinatie met 75 pk sterke 1.2 en een handgeschakelde vijfbak. Die staat vanaf €19.499 op de prijslijst.

Hier lees je alles dat je moet weten over de aankoopsubsidie (SEPP) voor nieuwe en gebruikte elektrische auto's.

PRIVATE LEASE Opel Mokka

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (71) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.