Eerste blik op nieuwe Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro Detroit
In Detroit heeft Chevrolet aangekondigd dit jaar vijf nieuwe auto's te presenteren. Eén daarvan is de nieuwe Camaro, en daar hebben we nu het eerste beeld van.

Tijdens een presentatie die tijdens de North American International Motor Show in Detroit werd gehouden, kondigde Chevrolet aan dit jaar vijf compleet nieuwe modellen te presenteren. Op één van de dia's die werd getoond - vastgelegd door de Camaro-adepten van Camaronews.com - werd het vijftal al even getoond.

Eerlijk is eerlijk: de beeldkwaliteit is zeer mager, maar het is voor het eerst dat Chevrolet zelf iets toont van de opvolger van de huidige Camaro. Rechtsachter zien we de onlangs getoonde Bolt of de opvolger van de Spark. Links ervan lijkt de tweede generatie van de Volt te staan.

Helemaal rechts staat toch echt de elfde generatie van de muscle car. Een digitaal handige jongen van de Camaro-website heeft de grote lijnen van de auto opnieuw geschetst, en het resultaat oogt niet verkeerd. De identiteit van de twee overige modellen is nog onbekend, maar het zou zomaar eens om opvolgers van de Cruze en de Malibu kunnen gaan.

Zoals verwacht, wordt de nieuwe Camaro designtechnisch een doorontwikkeling van de huidige. We zien een dunnere grille met meer geknepen lichtunits, maar de algehele lijn van de auto lijkt overeen te komen met wat we al kennen.

Lezersreacties (16) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.