Dit kost de Opel Combo Tour

In november bij de dealers

Opel Combo Tour
Opel Combo TourOpel Combo TourOpel Combo TourOpel Combo TourOpel Combo TourOpel Combo TourPeugeot 508 in beeld
In februari maakte de wereld kennis met de nieuwe Combo Tour. Opel heeft nu laten weten welke bedragen het voor die nieuwe ludospace wil ontvangen.

Opel schoof in februari de nieuwe Combo Tour naar voren, de personenversie van de in juni dit jaar gepresenteerde nieuwe generatie Combo. De Combo Tour staat in november bij de dealers en kent een vanafprijs van € 28.327.

Voor ruim 28 mille krijg je van Opel de sleutels van de enige benzineversie in handen, een auto met een 110 pk sterke 1.2 Turbo onder de kap. Inderdaad: een blok dat net als de rest van de auto afkomstig is van PSA Groupe. De krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Let wel, deze vanafprijs is uiteraard voor de 'korte' uitvoering, de 4,4 meter lange Combo Tour. De 4,75 meter lange versie kent met deze krachtbron een prijskaartje van € 29.537.

Uiteraard kan er ook worden gedieseld. Opel levert de korte Combo Tour met drie verschillende smaken van de 1,5-liter grote viercilinder diesel. De instapdiesel heeft een 75 pk sterke 1.5 onder de kap die is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak. De vanafprijs ligt op € 30.864. Een trapje hoger op de ladder staat de 102 pk sterke variant van dezelfde 1.5, een blok dat tevens is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak. Opel vraagt er € 32.527 voor. De 131 pk sterke variant van de 1.5 Diesel is standaard voorzien van een zesbak en kost minimaal € 35.247. Liever een automaat? Dat kan alleen in combinatie met deze krachtigste dieselaar. Voor € 37.199 levert Opel de 131 pk sterke 1.5 Diesel met achttraps automaat af. De 4,75 meter lange Combo Tour is niet met de zwakste diesel leverbaar, maar wel met de 102 pk en 131 pk sterke versies. Deze kosten respectievelijk € 34.642 en € 36.910. De 131 pk sterke variant met automaat kost € 39.088.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (35) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum