Concours d'Elegance Villa d'Este afgelast

Tot volgend jaar

Concours d'Elegance Villa d'Este

Treurig maar enigszins voorspelbaar nieuws. Het jaarlijks in het Italiaanse Cernobbio gehouden Concours d'Elegance Villa d'Este gaat dit jaar niet door.

In de laatste week van mei had het jaarlijkse Concours d'Elegance Villa d'Este plaats moeten vinden, maar de editie van dit jaar werd naar medio oktober verschoven uit zorgen voor verdere verspreiding van het coronavirus. Helaas zal het Italiaanse Cernobbio ook in de tiende maand van het jaar niet als podium dienen voor tientallen klassiekers en ander exclusief spul. De organisatie maakt bekend dat de eerstvolgende editie van het jaarlijkse autofeest in 2021 plaatsvindt.

De organisatie zegt dat het onder meer vanwege diverse internationale reisbeperkingen heeft besloten dat de omstandigheden niet geschikt zijn om het evenement in oktober te laten plaatsvinden. De volgende editie zal volgend jaar zijn, gewoon weer in mei volgens de oorspronkelijke planning.

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.