Citroën DS5 krijgt nieuwe neus

Citroën DS5 facelift
Citroën DS5 faceliftCitroën DS5 faceliftCitroën DS5 faceliftCitroën DS5 faceliftCitroën DS5 faceliftCitroën DS5 facelift
De Citroën DS5 is gespot met een laagje camouflage over de neus. De facelift van de fransman is ophanden, maar er lijkt niet gek veel te gaan veranderen.

Inmiddels is de DS5 ruim 2,5 jaar onderdeel van het Nederlandse straatbeeld, dus is de auto wel weer toe aan een frisse nieuwe look. Het exemplaar dat onze spionagefotograaf in het warme zuiden op de gevoelige plaat heeft vastgelegd, herbergt de facelift onder de camouflage.

Echt schokkend lijken de veranderingen niet te gaan worden. De meeste aanpassingen verwachten we in de grille, waar de camouflage zoveel mogelijk lijkt te willen verhullen. Voor de rest is de auto niet afgeplakt en dus lijkt de facelift zich tot de neus te beperken.

Het is nog niet duidelijk wat er onderhuids precies gaat veranderen. Mogelijk krijgt de DS5 de beschikking over de nieuwe motoren die onlangs in Peugeots debuteerden, waaronder driecilinders en een 205 pk sterke 1,6-liter turbomotor.

Waarschijnlijk zal de gefacelifte DS5 debuteren op de Autosalon van Parijs, die volgende maand plaatsvindt. In 2015 zal de auto bij de dealers verschijnen.

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.