Citroën DS5-productie op gang in China

Productie Citroën DS5 in China
De Citroën DS5 is een auto die altijd al met het oog op de Chinese markt is ontwikkeld. Citroën gaat de auto er nu niet alleen leveren, maar ook bouwen.

De DS-lijn wordt in China als een apart merk aan de man gebracht. Het topmodel DS5 loopt voor deze markt niet langer in Frankrijk maar in het Chinese Shenzhen van de band, in een fabriek die vooralsnog volledig aan dit model is gewijd. Dat de DS5 een belangrijke auto is voor de Chinese tak van Citroën bleek al bij de première van het topmodel, dat vorig jaar op de autoshow van Shanghai plaatsvond.

Citroën pakt de introductie van het merk DS groots aan in China: er is een speciale dealerorganisatie die aan het eind van het jaar 50 DS-stores moet tellen, verdeeld over de 40 grootste steden. In deze winkels worden alle bij ons bekende DS-modellen aan de man gebracht, volgens Citroën op een manier die 'innovatieve, persoonlijke services' biedt aan de klant. Daarnaast is er in Shanghai DS World, een speciale vestiging waar de bezoeker wordt ondergedompeld in de DS-beleving.

Lezersreacties (7) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.