Bugatti Chiron Pur Sport extra speciaal door 'Sur Mesure'

Bespoke-afdeling trapt af

Bugatti Chiron Pur Sport
Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport Bugatti Chiron Pur Sport

Een al enorm dure auto nóg specialer maken volgens persoonlijke wensen, daar zijn kennelijk genoeg klanten voor te vinden. Bugatti gaat nu ook aan de gang met een eigen zogenoemde 'bespoke-afdeling' en trapt af met dit rijdende eerbetoon aan een historische raceauto van Bugatti.

Voor de allerrijksten op deze wereld is soms een auto met een prijskaartje van meer dan een miljoen euro nog niet genoeg. Dat blijkt wel uit het feit dat Bugatti met 'Sur Mesure' persoonlijke wensen van klanten gaat honoreren. Deze afdeling legt zich toe op bijzondere en unieke aankleding van Bugatti's. Om te laten zien wat het in huis heeft, is er nu een Chiron Pur Sport omgetoverd tot een exemplaar met een dikke vette knipoog naar een auto waarmee de Franse coureur Louis Chiron successen behaalde begin vorige eeuw.

De man aan wie de Bugatti Chiron zijn naam ontleent, reed in 1931 met een Bugatti Type 51 met racenummer 32 erop. Het is die auto die als voorbeeld diende voor de eerste door Sur Mesure aangepakte Bugatti Chiron. Zo zien we onder meer in hetzelfde lettertype het nummer op de flanken van de auto staan en ook is de blauwe basiskleur op de kleur van de Type 51 geïnspireerd. Extra bijzonder zijn de met de hand aangebracht 'EB'tjes' op de koets. stickertjes die die stuk voor stuk op eveneens met de hand aangebrachte kleuraccenten gedrukt zijn. Je treft ze ook in het interieur, waar het logo in de bekleding is gestikt.

Dus, mocht je zelf miljoenen te besteden hebben en een creatief idee hebben, dan kun je voortaan ook bij Bugatti terecht. Toch handig om te weten.

Lezersreacties (8) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.