Brabham is terug

Brabham BT92
De tuningswereld is een legendarische naam rijker, want Brabham heeft namelijk besloten na zestien jaar weer het stof van het logo te vegen. De tuner komt met drie speciale BMW's.
Voorlopig moeten we het nog even doen met een plaatje van de BT92, een opgevoerde M3. De andere twee auto's zijn de BT60 (op basis van de M5) en de BT70 (op basis van de X6), maar van die auto's kunnen we nog geen beelden tonen. Brabham belooft meer vermogen, verbeterde remmen en talrijke onderdelen van koolstofvezel voor de aerodynamica.
Brabham was dertig jaar lang actief in de Formule 1 en won in die periode twee constructeurtitels en vier rijderstitels. De succesvolste jaren waren 1966 en 1967, toen Brabham beide titels won. In z'n historie heeft de renstal talrijke fameuze namen op de loonlijst gehad, zoals Niki Lauda, Nelson Piquet en Graham Hill. Brabham beleeft z'n wedergeboorte op de Essen Motor Show, die begin december z'n publieksdagen heeft.

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (24) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum