‘BMW legt modelnaam X8 M vast’

En de X7 M dan?

BMW X7

Op het Duitse Bimmer Post speculeren liefhebbers er vol op los, want BMW heeft een nieuwe modelnaam geregistreerd. Wie denkt dat de X7 de über-SUV is, mag zijn borst natmaken.

BMW zou volgens Bimmer Post bij het Duitse German Patent and Trademark Office de modelnaam ‘X8 M’ hebben vastgelegd. Dat zou dus betekenen dat de geruchten waar zijn dat er een nog grotere SUV komt dan de gigantische X7. Als die zogenoemde X8 daadwerkelijk komt, is de kans dus ook groot dat er een extreme M-versie van volgt.

Wat de X8 precies wordt, is nog niet bekend. Mogelijk is dit de luxere variant van de zevenzits X7 waarbij de daklijn als een coupé afloopt. Ditzelfde kunstje flikte BMW bij de X5 en de X6. Van die laatstgenoemde SUV’s volgden ook M-versies die goed zijn voor een vermogen van 600 pk als reguliere M en 625 pk als M Competition. Van de X7 kennen we nog geen M-versie, maar gezien deze nieuwe informatie staat die vast ook nog wel op de planning.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (57) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.