B&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pk

B&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pk
B&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pkB&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pkB&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pkB&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pkB&B tilt Volkswagen Passat BiTDI naar 300 pk
Een nieuwe Volkswagen Passat werkt natuurlijk als een rode lap op de Duitse tuners. B&B heeft de BiTDI nu opgevoerd naar de magische 300 pk.

De BiTDI is standaard goed voor 240 pk en 550 Nm, maar B&B weet daar nog de nodige extra paarden en newtonmeters aan toe te voegen. Bij de eerste stap (1.298 euro) wijzigt B&B het motormanagement. De Passat is dan goed voor 275 pk en 570 Nm.

Bij de tweede stap neemt de tuner ook de koeling en het uitlaatsysteem onder de loep. Dan weet B&B maar liefst 300 pk en 630 Nm uit de tweeliter viercilinder te halen.

De opgevoerde Passat sprint in 5,5 seconden naar 100 km/h. De topsnelheid blijft 250 km/h. B&B vraagt 3.950 euro voor de opvoerset voor de Volkswagen.

Het blijft niet bij extra vermogen. B&B biedt ook sportveren, een instelbaar onderstel, een ander uitlaatsysteem en een opgewaardeerd remsysteem aan.

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (58) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.