AutoWeek-lezer spot: Jaguar E-Pace

Kleine SUV in de zomerzon

Jaguar E-Pace spyshots
Dat Jaguar aan een SUV onder de F-Pace werkt, is al even bekend. Menno de Haas kwam de auto in Duitsland tegen en bewijst daarmee dat het 'spotters-seizoen' is geopend!

De zomer is traditioneel het beste seizoen om gecamoufleerde auto's te zien. De warmste maanden van het jaar bieden voor autofabrikanten goede omstandigheden om te zien hoe hun nieuweling het bij hoge temperaturen doet. Combineer dat met het feit dat heel veel Nederlanders zich in de zomer buiten onze landsgrenzen begeven en je weet dat onze mailbox ieder jaar vol 'spyshots' zit.

Menno de Haas is dit seizoen een van de eersten die ons met zo'n mail verblijdt. Tijdens een rit van Zwitserland naar Nederland kwam hij bij Stuttgart de Jaguar E-Pace tegen. De auto is nog net zo stevig gecamoufleerd als op eerdere foto's, maar toch geeft met name de afbeelding van de flank al een goed beeld van het lijnenspel van de auto. De 'E-Pace', zoals de auto wellicht gaat heten, gaat later dit jaar de strijd aan met onder meer de Audi Q3, de BMW X1 en diens toekomstige sportieve evenknie X2.

Heb je zelf ook een gecamoufleerde auto gezien? Wij ontvangen ze heel graag op start@autoweek.nl. Alvast bedankt!

Video

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.