AMG-versie Mercedes-Benz GLB gesnapt

35 of 45?

Spyshots Mercedes-Benz GLB AMG

Mercedes-Benz giet AMG-sausjes over nagenoeg al zijn modellen en dat betekent dat ook van de onlangs gepresenteerde GLB minstens een sportieve versie met de magische lettercombinatie verschijnt. Eén van die harde GLB-versies is nu in camouflagekostuum opgedoken.

Zeer binnenkort trekt Mercedes-Benz het doek van de AMG 45S-varianten van zowel de A-klasse als van de CLA. Van dat tweetal had Mercedes-Benz al AMG 35-varianten op de menukaart staan. Die mildere versies persen 306 pk uit een geblazen 2,0-litermotor. Zeer waarschijnlijk komt ook de GLB als 35 én als 45 AMG op de markt en één van die versies is nu opgedoken bij het bekende Döttinger Höhe-tankstation nabij de Nürburgring.

Hoewel op deze foto's overduidelijk een GLB is te zien, is het lastig te zien of het om de mildere of om de volwaardige AMG-versie gaat. De auto ligt overduidelijk dichter tegen de grond dan een reguliere GLB en ook de wielen waarop de auto staat, wijzen samen met het afgeplakte bumperwerk in elk geval wél op een sportieve versie. Mocht het de AMG 45-variant betreffen, dan is de auto op de foto op zijn minst zo'n 400 pk sterk. Een officiële onthulling vindt waarschijnlijk tegen het eind van het jaar plaats.

 

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz GLB

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum