AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Volvo XC40 B4 Core (2024)
Uitvoering | XC40 B4 Core |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
eerste ervaring
rijdt prima soepele automaat wel wat overdreven verkeersbord herkening en automatisch blokkeren gelukkig is dit alles uit te schakelen google maps werkt prima
verdere ervaring
na 8000 k.m. gereden zonder problemen gereden te hebben de volgende ervaringen. het rijcomfort is priema .ik mis nog steeds het ouderwetse papieren instructie boek.
wel digitale instructie beschikbaar
gebruik valt mee dankzij mild hybride ongeveer 6 lieter op 100 km
9,5
PRIVATE LEASE Volvo XC40

Volvo XC40 B4 (M-HYBRID) PLUS DARK -CAMERA|ADAP.CRUISE|VERW.VOORRUIT|TREKHAAK|HARMAN/KARDON
- 2024
€ 44.890

Volvo XC40 Recharge Core 70 kWh Limited | Parkeersensoren | Navigatie | Camera | LM velgen | Cruise Control |
- 2023
€ 31.950

Volvo XC40 T4 Recharge ACC Keyless Drive VERWACHT 17-06-2025
- 2022
prijs op aanvraag
Verkoop-top 10: Succes Volvo XC40 duurt voort
Volvo XC40 - Occasion aankoopadvies
Klassiekers
Toen deze Opel Rekord op kenteken ging, stond de Omega al in de showrooms - Liefhebber gezocht
Noord-Holland verhoogt provinciale motorrijtuigenbelasting