Volvo V70 2.5 Exclusive-Line (1997)
Uitvoering | V70 2.5 Exclusive-Line |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Dit is mijn 3e Volvo en ik wil nooit meer anders.
De uitstraling is gewoon goed. Zeer vaak krijg je te horen dat je een mooie auto hebt. Waarom ik Volvo rijdt is om de volgende redenen: Uitstkende stoelen, ergonomisch klopt het interieur gewoon. De betrouwbaarheid is goed. De 850 serie had nog weleens ditjes en datjes, de 70 serie is op 1800 punten verbetert cq veranderd,en dat is te merken aan de stilte bij 140 km/u, de carrosseriestijfheid is gewoon merkbaar beter. Er zijn minder storingen. Alleen de airco is al weer vervangen, daar laat Volvo toch weer wat liggen, de duurzaamheid van de verdampers is relatief kort ( 100-a 150000km) Dat moet beter. De auto laat zich makkelijk rijden, de lengte en breedte is ook voor andere gezinsleden geen prbleem, wannneer ze zelf rijden. Al met al een genot om te hebben ente berijden. Ik heb de auto bij een Volvospecialist in onderhoud, de dealer is niet te betalen ( € 63,00 p/uur ex BTW) tegenover € 44,00 incl BTW),
Ik heb de auto onder 6 mnd garantie (altijd doen!!)gekocht bij een Volvodealer bij 216.000km
nadien:
krukaskeering versnellingsbak kant ( direct koppelingset laten vervangen, bak moet er toch onderweg)
Achterklepslot.
Aircoverdamper + droogpot vervangen
schakelaarunit voor bediening ruiten in li portier vervangen ( zwak punt)