Volvo V70 2.4 170pk Edition II (2003)
Uitvoering | V70 2.4 170pk Edition II |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Mijn moeder heeft de auto nieuw gekocht in oktober 2003. Bij volvo Niham in Den haag. De auto is voorzien van het edition II pakket en de communication line. Dit houd in dat er navigatie en geïntegreerde telefoon in de auto zit. Verder is de auto voorzien van half lederen bekleding, en een automaat. Ook de dakspoiler is gemonteerd. Enkele zaken die ik minder prettig vind aan de auto zijn de automaat die toch redelijk ’klapt’ bij overschakelen. De geïntegreerde telefoon gaat via een luidspreker in de hoofdsteun van de bestuurder. Ik had liever gehad dat dit via het audiosysteem liep. ( in de latere modellen is dit ook het geval.. ) De auto stuurt prima, maar je voelt het gewicht van de auto wel in een bocht. De 170pk versie is niet snel, maar de langzaamste zal je zeker niet zijn. Hij komt goed van zijn plek, en trekt vlot door naar de 180 km/h. vanaf daar gaat het allemaal wat langzamer.
De auto gaf een alarm storing in het display. Hiervoor heeft hij een dag bij de garage ( van roosmalen in Tilburg ) gestaan. Uiteindelijk hebben ze enkele sensoren vervangen, en een module van de sirene. Uiteindelijk bleek het probleem in de binnenspiegel te zitten. Kosten: bijna 900 euro.