Volvo S70 2.5 T Exclusive-Line (1998)

Volvo S70

UitvoeringS70 2.5 T Exclusive-Line
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2014

Onvoorstelbaar betrouwbaar...

Eerst de samenvatting. In 2014 kocht ik voor 1550 euro (inclusief dakkoffer) deze volvo. Mijn tweede S70. Inmiddels bijna tien jaar later, en meer dan 150.000km verder is de S70 nog steeds goed. Recent heb ik de S70 als beloning voor trouwe dienst technisch laten restaureren. Vooral de hele ophanging, rubbers, schokbrekers etc. Alles wat na 375.000 km versleten is. Motorisch en automaat nog steeds 100% in orde. Wel op tijd nieuwe olie en alleen maar E5 superplus. Noiit verwacht. Heerlijke auto! Twee jaar geleden een s70 T5 gekocht. Rij nu in beide auto's. De T5 komt in een andere review. Wordt vervolgd.

9,5