Volvo S60 D4 R-Design (2014)
Uitvoering | S60 D4 R-Design |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Eerste kilometers
vorige week maandag was het dan eindelijk zover.. Ik kon de auto waar ik 2 maanden op heb gewacht ophalen bij Volvo Verkerk in Bilthoven.
De keus voor volvo was na een test rit in een redelijk standaard v60 uitvoering snel gemaakt.. Qua vermogen stak deze ver boven de rest van de auto's waar ik in heb gereden uit ( vw Opel audi) wilde graag een automaat en dan ben je al beperkt in de keus met 20% bijtellen..
De opties pakketten zijn als volgt;
Winterline, business pack connect, scandinavianline, harman kardon muziek installatie, park assist voor en achter, schakelpaddles, 19" lmv BOR, donkere achter ramen, regen sensor..
Foto's zal ik snel toevoegen.
De eerste 1100 km's zitten er nu op, kan dus weinig vertellen over kwaliteit etc. Maar enkele punten die mij opvielen, de zit positie is top, stoelen zijn super, het is een auto gemaakt voor de bestuurder.. Erg fijn stuur, geluid is meer dan goed, wat een heldere klanken en bass.. zeker een aanrader! Nu denk ik dat het vergelijken met de vorige auto (Laguna) niet echt kan, maar wat een verschil.
In het scandinavianline pakket zit de volvo on call, deze app downloaden, en je kunt de auto op afstand starten, verwarmen en uitlezen, leuk speeltje, en nooit meer de ruiten krabben is ook niet gek.
Stond versteld van de mee sturende xenon lampen, deze geven echt een "bonk" licht, ongekend, en vele malen meer dan de Laguna gaf.. Maar dat terzijde.
Wanneer er meer met de auto is gereden zal ik een up-date plaatsen..

Volvo S60 1.5 T2 Nordic+ Automaat
- 2017

Volvo S60 2.0 T5 Summum | Nieuwstaat! | 77.000 km | Automaat | Schuifkanteldak | Lederen interieur | Elektrisch verstelbare stoelen | Stoelverwarming | Navigatie | BLIS | Parkeersensoren | Camera achter | Standkachel | Voorruitverwarming | Parkpilot|
- 2015

Volvo S60 2.0 T3 Polar Xenon PDC camera Leder