Volvo S40 2.0 Edition II (2008)
Uitvoering | S40 2.0 Edition II |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Sinds febr. 2008 rijden we een nieuwe s40. De auto bevalt goed. Erg tevreden zijn we over het model, het comfort en het sportieve rijgedrag. Erg tevreden zijn we ook over de dealer Furness in Meppel. Altijd prima geholpen, serieus benaderd.
Helaas hebben we wat problemen gehad. Er moest een nieuwe versnellingsbak geplaatst worden, omdat de originele bak een joelend geluid maakte zo rond 110- 130km. Op zomaar een dag lieten de functies op het dashboard, alle draai- en drukknoppen, het afweten. Pas bij opnieuw starten, reset dus, deden alle functies het weer. Hiervoor is er een computeronderdeel(?) vernieuwd uit voorzorg.
Ook klinken er wat rammeltjes, komen er resonerende geluiden uit het dashboard.
Ook functioneert de achterruitverwarming niet naar behoren. De bovenste \\\'draadjes\\\' zorgen niet voor ontwaseming.

Volvo S40 2.0D Momentum Airco cruis control cv op afs elektrische ramen
- 2007

Volvo S40 2.4 Automaat Edition II | Trekhaak
- 2007

Volvo S40 2.0 Edition II | Trekhaak | Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel | Bluetooth | Navigatie | Parkeersensoren | Regensensor | Leder | High Performance Audio | Cruise control |
- 2009