Volvo 850 T-5 2.3i Turbo 20V (1993)

Volvo 850
Volvo 850Volvo 850Volvo 850Volvo 850Volvo 850Volvo 850

Uitvoering850 T-5 2.3i Turbo 20V
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2006

Ik rijd momenteel bijna een jaar in de volvo en ik moet zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van de aankoop want ik kruip nog steeds elke dag met een glimlach achter het stuur van mn volvo.
Die aankoop ging via een particulier, maar omdat de complete onderhoudshistorie er bij geleverd zat heb ik me nooit zorgen gemaakt.

Pluspunten:

-Een fantastische wolf in schaapskleren zo’n 850 T5!

-Heerlijke auto voor lange afstanden, met goede stoelen een ruime kofferbak en zat luxe.

-Standaard audio installatie met cd wisselaar is van zeer goede kwaliteit.

-Zit lekker degelijk in elkaar

-Mooi 5 cilinder geluid

Minpunten:

-gemiddeld gebruik van 1 op 9 (gecombineerd)

-vreet voorbanden

Kortom een snelle auto voor het hele gezin, waar je lang plezier van zult hebben want die 5 cilinders van volvo zijn bijna niet stuk te krijgen.

Modificaties: - Rica chip
- Complete Rvs uitlaat
- Open lucht filter
- Brembo max schijven + ebc redstuff blokken

Met de bovenstaande modificaties word het echt een beest van een auto.
De chip is zeker een aanrader, de uitlaat en luchtfiler zal niet ieders smaak wezen vanwege het geluid.

Geen problemen tot zover.

Altijd normaal onderhoud + 1 keer een setje voorbanden.