| Uitvoering | T-Roc 2.0 TSI 4Motion Sport |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 101.000 km |
| KM-stand laatst | 117.000 km |
Nieuwe Ervaring
Wij hebben deze auto in 2025 gekocht bij Autohuis van der Veen in Ijhorst, dit is een klein plaatsje in Drenthe. Ik had mij van te voren heel veel ingelezen in testen in verschillende autobladen en AutoBild Tuv-repoert 2025. Hier kwam de T-roc in het algemeen heel goed uit voor auto,s van 6 en 7 kaar oud.
Als in te ruilen auto hadden we een Golf GTi cabriolet, wel met pijn in mij hart ingeruild, we hadden er tenslotte 7 jaar met plezier in gereden.
De T-roc die wij hadden zien staan was een rijkelijk uitgevoerde met o.a. de DSG en met panodak en met 101000 km, hij was ingevoerd uit Duitsland.
De history was bekend. En na wat onderhandelen zijn we tot de koop over gegaan.
Tot op heden is alleen de ruitenwissermotor vervangen en staat voor de volgende beurt het vervangen van de DSG olie op mijn lijstje.
In de winter toch maar 19 inch velgen met winterbanden gekocht, rijd iets comfortabeler dan de 20 inch met zomerbanden,
inmiddels staat er iets meer op de teller dan 117000 km.
tot op heden geen spijt van deze aankoop.
inderdaad is de T-roc niet de goedkoopste in zijn soort, voor het zelfde geld haal een veel jongere Linc&co of een Ford Kiga.
Ach met een 2 liter all wheel drive is een caravan geen probleem met een trekgewicht van 1700 kg.
In de toekomst zal ik een update te plaatsen