Volkswagen Polo bluemotion 1.2 TDI Comfertline (2010)
Uitvoering | Polo bluemotion 1.2 TDI Comfertline |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Problemen met verlichting
Heb deze Polo Bluemotion nu twee weken en ben zéér tevreden met deze aanschaf. Ik heb echter één probleem met deze Polo Bluemotion en dat is dat wanneer de motor stationair draaid de verlichting, koplampen, achterlichten, kentekenplaat en kofferbakverlichting flikkerd. Ben hiermee naar de dealer gegaan echter deze beweerd nu dat dit bij de Polo Bluemotion normaal is omdat tijdens het stationair draaien alles wordt aangestuurd met een "Duty Cycle". Dit heeft dan weer alles te maken met het start stop systeem. Dit wordt gedaan om de levensduur van de lampjes te verlengen.
Ik heb hier bij andere Bluemotion reviews nog niemand over horen klagen en vraag mij nu af of de dealer gelijk heeft dat alle Polo Bluemotion modellen ditzelfde euvel hebben.
Mijn vraag is nu dan dus ook of iemand anders ook deze flikkering bij stationair draaiende motor in de verlichting heeft ?