Volkswagen Polo 1.4 16V 75pk Athene (2005)

Volkswagen Polo
Volkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen PoloVolkswagen Polo - interieur

UitvoeringPolo 1.4 16V 75pk Athene
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2016

Mijn eerste auto

18 jaar en je wilt wat. Die scooter raak je wel zat en gaat vaak in je ouders auto rijden. Ik heb denk wel in 50 auto proefgereden. Maar dan kom je er achter dat een auto kopen niet zo makkelijk is. Zelf heb ik niet zo veel kennis en ben ik snel tevreden. Neem ik dan mijn vader mee naar een garage dan is een auto nooit goed. Tot dat we samen gingen kijken een Volkswagen polo 1.4 echt in top staat, rijd perfect, goed onderhouden, en een mooie kilometer stand. Met een goed gevoel deze auto gekocht. De auto bied best veel ruimte en rijd als een grote auto. Goed koersvast, zeker geen race auto maar met 75 pk kom je nog best goed weg. Hopen dat hij goed blijft rijden.

Top auto super blij mee

5000 km verder:

ik ben tevreden over het verbruik 1 op 15 is goed haalbaar. Ga je op de snelweg harder dan 120 rijden dan ligt het verbruik wel hoger. Auto rijd heerlijk alleen mis ik een 6de versnelling want 3500 toeren bij 120 is best vors. Maar meestal rij ik 80 wegen en dan is het eigenlijk een best zuinig autootje. Lange ritten zijn echter geen probleem de stoelen zitten erg comfortabel en ik maak veel gebruik van cruise control. Maandje geleden ben ik met de auto naar Duitsland gegaan. Ondanks het geen snelle auto is toch even gekeken hoe hard hij dan eigenlijk gaat en ik was verbaast dat ik 185 op de teller zag staan.

Kwa kosten:

Nog geen onderhoudskosten gehad apk, apk zit er nog tot mei op en hij zal dan ook een beurtje krijgen. Wel wil ik voor 1 januari de koppeling vervangen. Ik ga op wintersport en wil dan niet het risico nemen dat hij er straks in de bergen uit ligt. Hier in de buurt doet de koppeling het nog prima.

Kosten voor het vervangen 470 euro. Dit valt mij alles mee en dan kan hij ook weer 160000km mee.

Voor nu op naar de 170000km en kijken hoe het er dan voor staat met de auto. Maar tot nu toe een echte aanrader.

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo