Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI 150pk Comfortline (2015)

Uitvoering | Passat Variant 2.0 TDI 150pk Comfortline |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Wat een ruimte en comfort
Nadat in oktober mijn nieuwe Volvo afgeleverd werd met 14% bijtelling D4 190 pk had ik daar grote verwachtingen over. Helaas heeft hij mij nooit kunnen plezieren. Ik heb er 17.000 km mee gereden zonder plezier. Klein, zoekerig bij optrekken,190pk...waar zijn die en vooral zeer oncomfortabel. Bonkige stuiterende auto. Ik kwam uit een A4 Avant en had zo'n spijt. Gelukkig heb ik een geweldige leasemaatschappij die mijn probleem serieus nam en ervoor heeft gezorgd dat ik na vier maanden weer een nieuwe auto mocht bestellen.
Dan nu de Passat Variant, in één woord super. Comfort ook met 19 inch wielen, rustige vermogens opbouw geen getrek meer aan het stuur mede door het sper-differencieel en een rust die je echt bekoort. Ik rij 40.000 per jaar dus dan wil je ontspannen uitstappen.
Uitvoering:
Getinte ramen achter,
19 inch Mak Wolf velgen,
Tungsten Grey metallic,
Trekhaak afneembaar.
Wat vooral een super optie is zijn de LED koplampen, wat een lichtopbrengst ongelooflijk. Navi werkt goed en simpel net als alle andere opties.
Nu binnenkort even weekendje weg naar Duitsland en eens zien wat het verbruik gaat doen.
Wordt vervolgt

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI GTE | Virtual | Pano | Trekhk | 1st eig
- 2017

Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI Elegance Business R 110KW/150PK DSG, NL auto dealeronderhouden, R-Line, panoramadak, Discover pro navigatie, camera, leder alcantara, stoelverwarming, privacy glas, electrische achterklep, spiegelpakket
- 2019

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Connected S.
- 2016