Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Connected Series P (2016)

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Connected Series P (2016)

UitvoeringPassat Variant 1.4 TSI PHEV GTE Connected Series P
Versnellingen6, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2017

Nog ff wachten...

Een nieuwe baan, een nieuwe leaseauto!! Op 1 december begonnen, dus vanaf januari druk bezig geweest met uitzoeken. Ik mocht gelukkig een hybride kiezen, dus kon ik nog net gebruik maken van de 2016 bijtellingsregels. Bijkomend voordeel is dat de shortlist meteen een stuk kleiner is... Wat stond erop:
- VW Passat
- VW Golf
- Audi A3
- BMW 330e
Al snel was ik er uit:
Golf: te klein (ik rij nu tijdelijk in een golf en qua ruimte houdt het niet over).
A3: van binnen erg mooi. Qua ruimte zou het net kunnen, maar het houdt ook niet over...
330e: wordt met de gewenste opties te duur.
Passat: veel ruimte, veel opties, mooi van binnen (zal niet iedereen het mee eens zijn). Hierbij van de leasemaatschappij een mooie korting gekregen en daarom was de keuze snel gemaakt.
Uitvoering:
Connected series plus,
Executive plus pakket,
Reflex silver,
Monterey velgen,
Active info display,
Zwarte dakhemel,
Afneembare trekhaak.
Ik kijk ernaar uit. Zal zodra ik em heb wat echte foto's posten en ook een wat uitgebreidere review schrijven.

Ik heb mijn auto nog niet, dus een echte review kan dit nog niet zijn. Maar zie dit dan als vooraankondiging van de review.