Volkswagen Passat Variant 1.8 TSI Highline (2016) #2

Volkswagen Passat
Volkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen PassatVolkswagen Passat Variant

UitvoeringPassat Variant 1.8 TSI Highline
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2021

Passende Passat

Sinds begin februari 2021 ben ik in het bezit van deze Passat uit eind 2016.
De auto is afkomstig van Auto Haarhuis in Geesteren. Mobility4All uit Harbrinkhoek heeft de auto aangepast aan mijn handicap. Een Menox gas/rem-handel maakt het voor mij mogelijk de auto te besturen.
Het is een Highline Passat met veel opties. Vooral de elektrische achterklep en de adaptieve cruise control zijn zeer nuttig voor mij als gehandicapte chauffeur.
Aanvankelijk functioneerde het start-/stopsysteem niet. Dit bleek te wijten aan het tekortschieten van de accu. Nadat Haarhuis (prima service!) de accu onder garantie had vervangen werkte het systeem prima. Dat is zeker in de stad met veel verkeerslichten een genoegen.
Op de snelweg komt goed naar voren dat er een 1.8 tsi benzinemotor in de auto is gemonteerd: je kunt vlot door het verkeer komen. Vooral ook zonder veel lawaai.
De wegligging is in vergelijking met mijn vorige Passat nog beter geworden: de auto ligt rustig op de weg en stuurt mooi strak.
Kortom een fijne reiswagen waarvan ik nog veel plezier hoop te beleven.

4,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens