Volkswagen Passat Variant 1.8 TSI Highline (2016) #2

autoreview

Volkswagen Passat
Volkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen PassatVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen Passat VariantVolkswagen PassatVolkswagen Passat Variant

Signalement

UitvoeringPassat Variant 1.8 TSI Highline
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2016
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf71.661 km
KM-stand laatst72.227 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Passende Passat

 • 72.227 km

Sinds begin februari 2021 ben ik in het bezit van deze Passat uit eind 2016.
De auto is afkomstig van Auto Haarhuis in Geesteren. Mobility4All uit Harbrinkhoek heeft de auto aangepast aan mijn handicap. Een Menox gas/rem-handel maakt het voor mij mogelijk de auto te besturen.
Het is een Highline Passat met veel opties. Vooral de elektrische achterklep en de adaptieve cruise control zijn zeer nuttig voor mij als gehandicapte chauffeur.
Aanvankelijk functioneerde het start-/stopsysteem niet. Dit bleek te wijten aan het tekortschieten van de accu. Nadat Haarhuis (prima service!) de accu onder garantie had vervangen werkte het systeem prima. Dat is zeker in de stad met veel verkeerslichten een genoegen.
Op de snelweg komt goed naar voren dat er een 1.8 tsi benzinemotor in de auto is gemonteerd: je kunt vlot door het verkeer komen. Vooral ook zonder veel lawaai.
De wegligging is in vergelijking met mijn vorige Passat nog beter geworden: de auto ligt rustig op de weg en stuurt mooi strak.
Kortom een fijne reiswagen waarvan ik nog veel plezier hoop te beleven.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens