Volkswagen Passat 1.9 TDI 115pk Trendline (2000)
Uitvoering | Passat 1.9 TDI 115pk Trendline |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
We hebben toen deze aangeschaft ivm zijn ruimte. Tot op de dag van vandaag hebben wij geen spijt dat wij onze Golf IV 110 pk Highline hebben ingeruild voor deze passat TDI 115pk met 6bak. De auto is na ongeveer 10.000km gechipt naar 155 pk en met een koppel van 375nm, staat hij zijn mannetje wel. Wij gaan ieder jaar met een knaus sudwind 500 fu(1500kg) opstap en daar draait dit koppel monster zijn handen niet voor om. Af en toe even terug van 6 naar 5, maar voor de rest alles met 115km/h op de cruise in zijn 6, hij draait dan ongeveer 2100 á 2200 rpm.
Ik ben momenteel wel wat aan het rond kijken voor wat anders. Zat te denken aan een Passat TDI Sportline met 170pk of een BMW 530D 218pk. Ik heb nog even de tijd het is nog geen juni en mijn huidige auto mankeert niks en rijd nog lekker.
De auto 4jaar terug verkocht aan vrienden van ons met 170.000km op de teller.
Ze zijn zeer tevreden over de auto en hebben er nu 300.000km op staan en heeft ze nog niets gekost en heeft ze nog nooit laten staan. Ok het normale onderhoud maar dat ben je bij iedere auto kwijt.
Ik heb 1x een stofhoes moeten vervangen van de aandrijf-as en er zit nu een peirburg LMM in (luchtmassameter).
Voor de rest geen problemen. klasse dus.