Volkswagen Passat 1.9 TDI 105pk Sportline (2005)
| Uitvoering | Passat 1.9 TDI 105pk Sportline |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 25 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Vanaf 21 juli trotse bezitter van deze auto met uitstraling. Leuk om te zien dat veel mensen toch even omkijken als je passeert of als je voorbij rijd. Heb tijd lang getwijfeld tussen een Skoda Octavia of een Peugeot 407. Maar toen ik eind maart bij de VW dealer deze nieuwe Passat zag was ik meteen verkocht. En tot nu toe zeker geen spijt. Echt een heerlijke auto met nagenoeg geen minpunten. Of het moet het vermogen zijn. Mijn vorige auto had wat meer pit, maar ik heb bewust gekozen voor een wat luxere auto met een wat mindere motor. Maar vooruit komen doet ie zeker wel alleen zou een 2.0 wat beter bij me passen. Maar ja, je moet ergens een streep trekken en het verschil in prijs tussen deze 2 motoren is behoorlijk dus.... Maar goed, ik kan deze auto zeker aanbevelen. Volkswagen heeft er echt wat van gemaakt en ook aan de reacties van vrienden/familie te zien is het bijna een Audi waarin je rijdt. De afwerking is echt mooi. De binnenverlichting en afwerking neigt sterk naar dit topmerk van het moederbedrijf. En wat ik al zei: de buitenkant krijgt veel ohhs en ahhs van iedereen die hem ziet. Je rijdt voor mijn idee echt in een topklasse auto. En natuurlijk altijd leuk om de automatische kofferbak even te demonstreren en natuurlijk die leuke start/stop sleutel is gewoon leuk ’mannenspeelgoed’. Nee concluderend zal ik deze auto de komende 3 jaar niet zat worden, waar ik wel bang voor was bij de Peugeot 407 met zijn bepaald niet tijdloos design. Ik hou jullie op de hoogte.
Brandstoflekkage na de eerste tankbeurt. Snel verholpen bij de dealer. Een dop bovenop de tank bleek niet goed vast te zitten. Klein schoonheidsfoutje bij aflevering dus. Voor de rest geen problemen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volkswagen Passat Variant 1.8 TFSI Comfortline Automaat | Navi | Autom. Airco | Cruise Control | Elekt. Ramen | PDC | Nieuwe APK!
- 2009

Volkswagen Passat Variant 2.0 TFSI Highline Business | Zo Mee | Inruil Koopje!! | Stoelverwarming | Carplay | Half leder
- 2007

Volkswagen Passat 3.2 V6 Highline 4M | Memory | Automaat | Schuif- kanteldak