Volkswagen Passat 1.9 TDI 105pk Comfortline (2007)
Uitvoering | Passat 1.9 TDI 105pk Comfortline |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Lekkage passagiers zijde via schutbord (kitnaad)
Het begon allemaal ergens in maart.
Was de auto aan het stofzuigen en dan gaan de matjes er natuurlijk ook even uit. Aan de passagiers kant was de mat aan de onderkant kletsnat en de vaste vloerbedekking doorweekt.
Aangezien ik wist dat lekkages moeilijke gevallen zijn heb ik de auto naar de dealer ( Huiskes-Kokkeler / Almelo) gebracht.
Na 2 dagen kreeg ik te horen dat de lekkage achter het schutbord zat en dat de bumper en spatborden gedemonteerd moesten worden. Ik dacht bij mezelf, best wel ingrijpend zal wel garantie worden en heb de werkzaamheden laten uitvoeren. Na weer 2 dagen kon men mij vertellen dat de lekkage was verholpen. De oorzaak was een kitnaad die een las niet goed dichtte waardoor er water tussen de naad het interieur in kon komen ( de kit was verschrompeld ??).
Blij dat de lekkage was gevonden en ging er nu helemaal vanuit dat dit een typisch garantie gevalletje was.
De claim werd echter niet gehonoreerd door PON/VW. Gelukkig kwam de dealer mij tegemoet door mij slechts 25% in rekening te brengen waardoor de kosten 300 euro werd ipv. 1200euro !!.
Ben hierdoor zwaar teleurgesteld in de kwaliteit van VW en zal na 20jaar VW waarschijnlijk naar iets anders overstappen.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Volkswagen Passat 1.8 TFSI R-Line 2e Eigenaar,6 Bak,Trekhaak,160pk,Clima,Cruise,Lm velgen,Pdc V+A,Weinig Km,Nieuwe Apk bij Aflevering
- 2010

Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 77Kw EURO 5 BlueMotion - NAVIGATIE - CAMERA - TREKHAAK

Volkswagen Passat Variant 1.8 TFSI Highline Trekhaak