Volkswagen ID.4 77kWh 286pk Pro Business (2024) #3

Volkswagen ID4
Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4Volkswagen ID4

UitvoeringID.4 77kWh 286pk Pro Business
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

ID4 Pro Business

Ik rijd de ID4 Pro Business ongeveer een maand. Rijden met de auto bevalt goed. De auto rijd rustig en is fijn stil. Het is een echte familie auto met iets te veel PK. Gemiddeld verbruik is nu 16,2kw per 100km. Dit zijn zomer KM en voornamelijk in de randstad op de traject controle snelweg met regelmatig file.
Een gemis op de auto is het travel assist dat niet standaard op de auto zit. Voor de prijs van deze auto en dat het een businessmodel is vind ik dit raar, mijn vorige auto (kia ceed) had dit er standaard op zitten en reed wat dat betreft relaxter.

Auto betrof een voorraad model waar een trekhaak ondergezet "kon" worden. Dit is niet mogelijk! Zolang Duitsland de codes van deze auto (model 2024) niet heeft vrijgegeven kan dit niet (de auto is namelijk "te zelfrijdend"). Dit is naar wat ik hoor een echt Volkswagen probleem en vind ik zeer hinderlijk.

7,5

PRIVATE LEASE Volkswagen ID.4