Volkswagen ID.4 1st Max (2020) #2

Volkswagen ID.4 1st Max (2020)

UitvoeringID.4 1st Max
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2026

Eertste keer elektrisch

De Mercedes CLA wilde we vervangen, vanwege kosten, leeftijd en het is tijd voor iets anders. Met de breandstofkosten en dat ik werkzaam ben in de laadpalen, deze verkoop en het bedrijf hiervoor run, kwamen we uit op een EV. Niet eerder aan gedacht, maar toch de keuze gemaakt en gaan zoeken. Ik heb veel modellen bekeken Zoals de Tesla Model 3, Kia EV3, Skoda Elroq en ook nog een Ford Explorer overwogen. Allemaal stevig aan de prijs en uitgekomen bij een gebuikte ID.4 1st Max.

1e ervaring:

Veel binnenruimte. Mooie afwerking. Alle luxe die je verwacht, Eletrisch verstelbare voorstoelen, Led Matrix, 3 zone climate control, glazen dak 360 gr. camera en alle veiligheids voorzieningen zijn aanwezig. Het design is smaak, maar ik vind het een stoere auto om te zien. Ook in deze kleur Blue dusk.

Rij beleving:

Voor het eerst een EV. Deze Volkswagen is zeer goed geeisoleerd en je hoort dus geen windgeruis binnen. Ook niet op de snelweg. Optrekken gaat snel en met het verkeer kan je meer dan vlot meekomen. Via de app krijg je voldoende info binnen en ook het laden bijhouden is eenvoudig. Eerste indruk is zeer positief.
Het is een comfortabele automet een goed bereik. Het is wennen aan de de breedte van de auto met parkeren, maar verder ben ik erg positief over deze EV. We gaan ermee naar Italie in augustus, dus ik zal de review na die ervaring updaten.

9,5

Praat verder op het forum