Volkswagen Golf 2.0 TDI Comfortline (2004)
| Uitvoering | Golf 2.0 TDI Comfortline |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 5 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Uiterlijk is de golf een stoere verschijning, oogt zeer degelijk. De reden van aanschaf was om na 4jaar peugeot te hebben gereden nu weer eens een duitse auto te kiezen. De TDI is in vergelijing tot de HDI (110PK) veel pittiger even zuinig maar echt veel veel rumouriger en loopt niet echt prettig. De duitse afwerking heb ik niet kunnen herkennen, bij nader inzien vind ik het dashbord eerder goedkoop ogend en de materialen zijn niet van hoog niveau, ik vraag me af wie dat dan ook steeds beweerd (hebben ze zelf wel echt in de auto gereden). De stoelen zijn niet geweldig. De auto rijdt wel goed en heeft een goede (maar toch niet van 406 niveau)wegligging. De uitrusting is bij nader inzien schaars en optie"s duur. De auto maakt de kwaliteitsindruk niet waar (iets wat ik steeds vaker hoor bij ’verstokte VW rijders’). Nu zo"n verstokte VW rijder word ik niet, en ik raad iedere VW rijder aan om eens zonder oogkleppen op naar andere merken te kijken, het lijkt me schier onmogelijk om dan voor deze auto te kiezen.
Motor loopt niet goed (volgens VW normaal !!!)
Nu al loszittende onderdelen op dashboard.
Stoelen voldoen bij langere afstand niet.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Golf R32, 147 GTA, Impreza WRX, deze heftige straatracers koop je voor €15.000

Volkswagen Golf 2.0 TDI - 2008 - 320.833 km - Klokje Rond

Volkswagen Golf 1.6 (2007) - Opel Astra 1.6 (2007)

Volkswagen Golf GTI Limited Edition 240