Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk GTD (2010)
| Uitvoering | Golf 2.0 TDI 170pk GTD |
| Versnellingen | 6, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand laatst | 23.854 km |
Eerste indruk
Hierbij een eerste indruk van de auto word later wel uitgebreid. Ten eerste hij is heerlijk snel en ik en mijn vrienden hebben nog niet eerder zo'n lekker geluid gehoord uit een 4 cilinder diesel. Stoelen zitten als gegoten en wegligging voelt goed aan. Heb de 229 op de digitale teller net aangetikt. Rij veel dus in de gaten houden hoe het verder bevalt.
Eerste 10.000 km er op zitten
Hierbij een verdere indruk van de auto. De stoelen zijn echt zeer fijn en ondersteunen goed je rug ook zijdelings.
Naast de navigatie zat er ook telefoon voorbereiding in met een touchscreen. Deze touchscreen is volkomen overbodig aangezien de navigatie ook al touchscreen is en het bedienen er hierdoor niet makkelijker van wordt. Mede doordat je dan connectie hebt met die extra touchscreen kun je niet meer vanaf je stuur door je telefoonboek etc. zoeken. Ik heb nu ook geregeld hem om te ruilen voor een gewone adaptor waar je je telefoon in kan opladen.
Het geluid blijft heerlijk en klinkt absoluut niet als een diesel. Maar het is wel oppassen want je blijft maar spelen en te hard rijden. En ja de eerste bekeuring is al binnen. Word vervolgd maak veel kilometers dus snel meer nieuws.
Nieuwe top op de teller gehaald van 240km/h, digitaal was dit 237km/h. Natuurlijk op een vlakke weg maar wel met de wind in de rug.
2e update 23.854km
Hierbij een 2e update. Ik kan het zeer kort houden auto blijft top, snelheid is heerlijk echter de bijbehorende bonnen zijn minder. Tot nu toe nog geen enkel probleem zeer tevreden.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf GTI Edition 35 - Op de Rollenbank

Kia Cee'd 1.6 GDI - Ford Focus 1.0 Ecoboost 125 pk - Renault Mégane TCe 130 - Vo

Test: BMW 118d – Lexus CT 200h – Volkswagen Golf 2.0 TDI

Dubbeltest Volkswagen Golf vs. BMW 1-serie