Volkswagen Golf 1.9 TD CL (1997)
| Uitvoering | Golf 1.9 TD CL |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 1997 |
| Jaar van aanschaf | 2007 |
| KM-stand bij aanschaf | 265.000 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
2 jaar geleden kocht ik een nieuwe Renault Clio. Na 60.000km en veel technische problemen besloot ik de auto te verkopen. Ik rijd zo’n 30.000km per jaar dus ik heb vorige week deze Golf Turbodiesel uit 1997 gekocht. Het is wel weer even wennen om in een occasion te rijden maar ik heb hem nu een week en hij bevalt goed. Ik heb de auto gekocht met een nieuw APK en twee nieuwe achterbanden.
Er is een flinke dieselratel te horen als de motor koud is.
De auto is niet al te snel maar ik kom prima mee met het verkeer.
In de remslang linksvoor zat een bobbel en heb ik op aanraden van mijn garage laten vervangen.
Bestuurdersstoel is een beetje doorgezakt en zit niet zo lekker, veren priemen in mijn rug. Ik heb geprobeerd dit te verhelpen maar het zit nog steeds niet zo lekker. Ik ga kijken of ik er een ’nieuwe’ stoel in kan zetten.
De spanner van de multi-snaar moet binnenkort vervangen worden. Maakt flink wat lawaai als de auto stationair loopt.
De auto heeft rechts wat schade boven de kokerbalk, dit is al wat gaan roesten en moet binnenkort worden uitgedeukt en opnieuw gespoten. Ik vrees dat dit duur is.
De auto zit voor de rest prima in de zwart metallic lak.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Een Volkswagen Golf VR6 kan 30 jaar later van alles zijn omdat er ontzettend veel geknutseld is

Videoflashback: Volkswagen Golf GTI 16V - 588.456 km - Klokje Rond

Volkswagen Golf III Rallye - Reportage