Volkswagen Golf 1.9 Diesel CL (1992)
Uitvoering | Golf 1.9 Diesel CL |
Bouwjaar | 1992 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Allereerst ben ik student en heb ik deze auto voor een prikkie gekocht, dus mag ik niet klagen. De auto was grijskenteken en behoorlijk beschadigd.
Na de auto overgespoten te hebben (donkerblauw) op mijn vaders werk en bij de sloop een andere Golf gestript te hebben is het nu een geelkenteken auto incl. de bijbehorende omkeuring die net zo duur was als de auto zelf. Maar nu ben ik dan ook in bezit van een heuse Golf type III voor minder dan 1250 euro toen 180.000km op de teller.
Wat mij erg aan de auto bevalt is dat alles zeer degelijk aan doet. Waar ik minder tevreden over ben is dat de auto niet geschikt is voor lange mensen (1.95m), omdat als je de stoel naar achter doet het stuur onbereikbaar is. Ook is het geen snelheidsmonster maar goed wat verwacht je van een 1.9ltr. diesel met het verbruik van 1 op 20.
Rook uit stuurkolom, zelf opgelost contactblok achter sleutelschakelaar vervangen.
Piep in de rem, met behulp van vraagbaak kostenloos kunnen oplossen. Vorige eigenaar had nl. net de remblokken en de uitlaat vervangen.
Wel moet ´ie volgende maand voor de apk, maar daar verwacht ik eigelijk geen problemen.