Volkswagen Golf 1.6 CL (1996)
Uitvoering | Golf 1.6 CL |
Bouwjaar | 1996 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Ik heb deze auto gekocht via een vriend van mijn broer. Had hiervoor een volkswagen polo die ik maar een maand heb gehad. de auto bleek niet helemaal goed te zijn en heb 'm teruggebracht bij de autohandelaar. Maar goed rij nu met heel veel plezier in de golf. De auto is afgeleverd met nieuwe banden nieuwe apk en nieuwe remblokjes. De auto is altijd goed onderhouden en de distributieriem is bij 110.000 km vervangen (nu 146763 KM)Verder vind ik dat de auto lekker schakelt en stuurt. gemiddeld rij ik met een volle tank ongeveer 540km
Kachelradiator
Ik had de het ventilatiesysteem aangezet op stand 4 ineens maakt dat ding een heel hard zoemend geluid. een dag later deed hij het niet meer. Heb het aangegeven bij de garage en er is een nieuwe kachelradiotor besteld. Deze week word de nieuwe radiator geplaatst.
Beurt
Auto heeft moeite met starten vooral als de auto een paar dagen heeft stilgestaan. Heb dan aan de garage aangegeven. ze hebben het gechecked en de bougie kabels moeten vervangen worden. Heb de auto gelijk een beurtje laten geven..