Volkswagen Golf 1.6 CL (1994)

Uitvoering | Golf 1.6 CL |
Bouwjaar | 1994 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Dit is mijn eerste auto, na een tijdje zoeken voor een lueke beginners auto, kwamen verschillende merken mijn weg op. Eerst een Ford Escort CL uit \\\'94. 134.000 KM gelopen, mooie onderhoudshistorie, maar geen stuurbekrachtiging, wat ik wel belangrijk vond. Toen verder gezocht, een Seat Ibiza uit .94 tegen gekomen. Had een iets horege KM stand van 190.000 ruim. En was nog aardig aan de prijs.
Zoeken en zoeken heeft tot gevolg geleidt dat ik nu in het bezit ben van een witte golf 3 uit \\\'94. Weinig KM, en in zeeer nette staat. Sportief met mooie velgen, en na wat aanpassingen, een redelijk geluid uit de vervangen radio.
Al met al, een prima auto met stuurbekrachtiging, o wat is dat fijn zeg!
Kosten:
Tot nu toe alleen een nieuwe APK, waarij het 1 en ander gedaan moest worden. Maar verder nog hemelaal niks, hgeen rare geluiden, helemaal niks..
Ik ben er zeer trots op, mijn 1ste auto!
niks. Alleen een iets duurdere APK dan gedacht.
2 nieuwe banden, 2 nieue rem slangen achter, te hoge co2 uitstoot en lampen waren niet goed