Volkswagen Golf 1.4 16V TSI 122pk GT Sport (2008)
Uitvoering | Golf 1.4 16V TSI 122pk GT Sport |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Na wat kritiek op de oude review hier dus een nieuwe,en hopelijk wat makkelijker te lezen.
Showroom in en uit gelopen,weekend na weekend bij verschillende dealers gekeken (toyota en Mitsubishi) en per toeval ook bij de VW gaan kijken.
In principe was ik na de Renault niet echt een fan meer van Europese wagens en zeker niet van Volkswagen.Dit vanwege de prijzen.
Maar zij vertelede mij dat de prijzen waren verlaagd en dat er voor zeer aantrekkelijke prijzen leuke optie pakketen te koop waren.
Praatje gemaakt en proef gereden in een 170 pk tsi GT sport.
Super snel maar niets voor mij (IVM bekeuringen)
Thuis op internet gekeken en op papier was de 1.4 122 pk TSI DSG 7 wel wat voor mij dus op naar de dealer.
Proef gereden en meteen verkocht en gekocht.( De vrouw had inmiddels elke showroom in een straal van 100 km gezien)
Waarom niet een 140 pk met dsg,die is namelijk duurder, zwaarder en maar 1 tiende sneller.Oja en natuurlijk 1 versnelling minder.
Aflevering was netjes en verliep goed.
Ik kan iedereen aanraden die een golf met een benzine motor wilt gaan kopen, even een proefrit te maken zeker in combinatie met DSG
Inmiddels al aardig aan de auto gewent,en ik moet zegen dat ik nog steeds een goed gevoel krijg als ik instap en weg rij.
Nu maar hopen dat het gevoel blijft.
Update 25/8/2008
Helaas vinden bewoners van dit land het nodig andermans eigendom te stelen.
Gelukkig tot nu toe niet gelukt, maar wel een re-style deukje en een nieuw portier slot.Schade tussen de 3 en de 4 honderd eurie.Ik zeg kassa!!!!!
Ga 15 sept naar de garage,kunnen ze gelijk even naar het telefoonboek kijken.
Ben benieuwt hoe het af loopt.Na 16 sept een update van de bevindingen
Telefoonboek laat zich niet naar de rns 510 overzetten.(zie update 25/08)
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten3
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf
Uitgelicht aanbod

Volkswagen Golf 1.6 (2007) - Opel Astra 1.6 (2007)

Volkswagen Golf GTI Limited Edition 240

Volkswagen Golf 1.4 TSI DSG Comfortline – Opel Astra GTC 1.6 Turbo Sport - Test

Volkswagen Golf 1.4 16V TSI 122pk Trendline (2007)

Test: Ford Focus – Honda Civic – Renault Mégane – Volkswagen Golf