Volkswagen Fox 1.2 (2006)

autoreview

Volkswagen Fox 1.2 (2006)

Signalement

UitvoeringFox 1.2
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf94.000 km
KM-stand laatst110.000 km
Lezerswaardering: 42%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Twee jaar Fox

 • 110.000 km

Inderdaad een heel aardige auto. Voelt super degelijk aan, rijdt goed. Door de band genomen best tevreden. Er zijn echter drie dingen waar ik me rot aan erger.....in volgorde van heel erg naar iets minder:
1. Krakende ruitenwissers. Heb de bladen sinds nov 2011 vijftien keer vervangen, allerlei soorten, ook Bosch etc, flad blades enz. Heb nu de armen en het mechaniek achter de armen laten vervangen en weer gekozen voor gewone bladen ( dus geen flad blades). Het enige wat nog niet vervangen is, is de ruitenwissermotor. Deze laatste actie kostte me €150. Het lijkt nu, na bijna twee jaar geknoei, goed te gaan........afkloppen...
2. Sensoren van het uitlaatsysteem drie keer laten vervangen en tig keer de computer laten resetten.Gaat een paar weken goed en dan brandt het oranje lampje weer. Ik laat hem nu maar vrolijk branden.......zwaar overgevoelig dus. Dat is echt een min aan deze VW.
3. Gemiddeld 1:13,5! Dat is te veel deze kleine. Heb ook een Verso 1:15,5

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens