Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122pk (2022)
Uitvoering | Caddy Cargo 2.0 TDI 122pk |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Fijne bestelauto
Als eerste het positieve ten opzichte van de vorige type caddy. Hij is stiller iets meer binnenruimte Deze 122 pk 2L diesel is lekker vlot. vooral in combinatie met de dsg rijd het heel prettig. Het onderstel voelt aan als van een gewone personenwagen. Nu even de wat mindere punten. Ik heb de executive uitvoering met het discover pro multimedia systeem. dit werkt traag met het invoeren. De sliders voor geluid en verwarming zijn erg irritant en bovendien gevaarlijk je kunt ze niet op de tast bedienen en ze zijn in het donker niet verlicht. ik zou zeggen VW stop hier onmiddellijk mee! Nog een grote ergernis is het start stop systeem, dit reageert veel te snel je hoeft de rem maar iets aan te tikken of de motor slaat uit. Dit is ronduit gevaarlijk bij het oprijden van rotondes. Word dus standaard uitgeschakeld bij het starten. ook de laneassist schakel ik uit , deze is behoorlijk irritant.

Volkswagen Caddy Cargo 1.5 TSI Comfort AUT., Nw-Type,Camera Excl.btw
- 2021

Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI Comfort | Airco | Cruise control | Navigatie | Parkeerhulp achter | Multifunctioneel stuur |
- 2022

Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI Comfort | Airco | Multifunctioneel stuur | Cruise control | Parkeerhulp achter | Radio |
- 2021