Volkswagen Caddy L1H1 1.6 TDI 102pk (2017)

autoreview

Volkswagen Caddy
Volkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen CaddyVolkswagen Caddy

Signalement

UitvoeringCaddy L1H1 1.6 TDI 102pk
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017
KM-stand laatst30.000 km
Lezerswaardering: 25%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nooit meer VW Caddy

 • 30.000 km

In 2017 nieuwe Caddy gekocht bij VW dealer in Vlissingen. Bij een onderhoudsbeurt binnen de garantieperiode aangeven dat de koppeling niet goed werkte en geluid maakt. Was volgens de dealer niets. Na de garantieperiode deed de koppeling helemaal niet meer/ zat vast. Lag volgens de dealer aan de bestuurder. Wel opmerkelijk aangezien wij altijd handgeschakelde VW bedrijfswagen reden. Uit coulance, was het voorstel om € 530,-- te betalen, dealer en Pon betaalde de andere 2/3. Uiteraard betaald, echter de laatste keer dat onderhoud of een andere VW (bedrijfs)auto wordt gekocht. Auto's zien er misschien mooi uit, maar zijn van slechte kwaliteit

1,8
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  2
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens