Volkswagen Bora 1.9 TDI 110pk Comfortline (2001)

Volkswagen Bora
Volkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen Bora - interieurVolkswagen Bora - interieurVolkswagen Bora - interieur

UitvoeringBora 1.9 TDI 110pk Comfortline
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2005

Ik was eigenlijk na mijn vorige auto(seat ibiza)op zoek naar een andere auto met wat meer ruimte,comfort en pk’s.
Na een bezoek bij de locale auto dealer werd ik op een bora gewezen.
Eenmaal een test rit gemaakt waren ik en mijn vriendin overtuigd.
Het is een heerlijk ruime auto,de kofferbak is riant te noemen.
Van alle gemaken voorzien als,climate control,elektrische ramen en spiegels,abs enz.
De 110pk sterke TDI motor heeft een ruime hoeveelheid koppel en komt goed op gang.
Ook het verbruik is met 1:17,4 (veel file rijden) prima in orde.
Op de snelweg in uitseland met 150 km per uur op de cruise cotrl zelf 1:22 gehaald!
Nadeel is de been ruimte op de achter bank en de iet wat slappe vering.
Voor het betere bochten werk mag deze wel wat stugger zijn.
Verder een prima karretje.

Noodloop,waarna in de garantie zijn vervangen:
-vacuum slangen
-Luchtmasa meter
-N75 klep

turbo revisie bij 150000km.(kosten 850 euro :-( )
Wss doordate de vorige eigenaar te weing het gas open trok en volgens het nieuwe rijden reed niet doen dus!