Toyota Yaris (2018)

autoreview

Toyota Yaris (2018)

Signalement

Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf15.000 km
KM-stand laatst100.400 km
Lezerswaardering: 72%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Zeer tevreden

 • 20.000 km

Van een Yaris Verso (aanschafdatum 2000) naar een Yaris 1,5 CVT Hybrid Terra met een hybride aandrijflijn met elektro- en benzinemotor. Altijd buitengewoon tevreden geweest over m'n 'oude' Yaris... maar met een nieuwe baan ver weg overstag voor een 'nieuwe' Yaris. Van een versnellingsbak naar een traploze automaat. Even wennen in het begin, maar al snel een zaligheid. Het rijdt erg rustig en in de file (bijna dagelijks) kan ik ongestoord m'n koffietje drinken zonder steeds te moeten schakelen. Ik ben beduidend minder moe aan 't einde van de dag... De auto ligt vast op de weg (als een blok) en zeker in verhouding met m'n oude Yaris die al begon te zwabberen bij een beetje tegenwind... Geen grindzakken meer onder achterstoelen... Zeer tevreden ook over de snelheid en acceleratie en het praktijkverbruik in verhouding tot m'n oude Yaris is gewoon een feestje. De zit is prima! En ik zit toch snel vier uur per dag! Het enige minpuntje is de laadruimte. Wat ik mis, is de achterdeur van m'n overjarige modelletje en de twee echte stoelen achterin die moeiteloos in het voetengedeelte pasten, waardoor een mooie vlakke laadvloer ontstond. De talloze verhuizingen van complete inboedels zijn hiermee verleden tijd... Resumerend ben ik gegaan voor een wederom betrouwbare auto die me tot dusver uitstekend bevalt!

Op naar een nieuwe Yaris

 • 98.000 km

De nieuwe Yaris Hybrid is besteld.
Ondanks dat er in de winter 4 seizoenen banden onder de Yaris zitten is het verbruik zeer netjes. Tussen de 1:22 en 1:24.
De Yaris is probleemloos richting de 100.000 km gereden. Onderhoudskosten zijn ook netjes. APK keuring in februari: geen enkel probleem.
Hopelijk is de nieuwe Yaris even goed als de oude Yaris.
Nu nog wachten tot de nieuwe Yaris geleverd gaat worden.

Ingeruild

 • 100.400 km

Oude Yaris vervangen voor de nieuwe Yaris hybrid.
Iets luxere uitvoering. Hopelijk is de nieuwe Yaris net zo probleemloos als de oud.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Toyota Yaris

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens