Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)

autoreview

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active (2022)

Signalement

UitvoeringYaris 1.5 Hybrid Active
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2022
KM-stand bij aanschaf13 km
KM-stand laatst100 km
Lezerswaardering: 40%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een eerste indruk

 • 100 km

Onze 2e auto was naast de C5 Aircross een Citroen C1. Omdat een automaat gewenst was en omdat er steeds een zitplaats op de achterbank te weinig was voor de kleinkinderen en de wens voor een grotere kofferbak hebben we uitgekeken naar een goede vervanger. Na een wachttijd van 7 maanden is de Toyota Yaris vorige week afgeleverd. De eerste indruk is heel goed. Een stille, zeer krachtige motor. Prachtig interieur met uitgebreid dashboard. Helemaal te gek voor een knopjes-freak als ik ben. Ik zal het verbruik gaan bijhouden en dit hier delen. Zodra er iets zinnigs te melden valt zal ik dat hier schrijven.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Toyota Yaris

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens