Toyota Corolla 1.4 16v VVT-i (2003)
Uitvoering | Corolla 1.4 16v VVT-i |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Na jaren VW (Lupo, Polo, Golf) te hebben gereden en kleine technische problemen te hebben gehad (w.o. de 3 bobines en tig lampjes) een keer een Toyota Corolla aangeschaft. Ik moet zeggen het is een perfecte all-round auto. Tot op heden 2 jaar oud en 43000km gereden te hebben en nog niet een kleinste storing en zelfs geen lampje defect (lukt helaas niet met een VW product). Moet wel eerlijk zeggen dat look en feeling van een VW product hoger was maar ook hier gaat bij de Toyota niets defect. Kortom voor mij een steeds belangrijker gegeven en als de auto nog een jaartje zo doorga is mijn keuze (op de inruilprijs na) gemaakt.
*********************************************************
update 13/01/2006
Eind 2005 weer nieuwe basis 1.4 Corolla besteld. de ’oude’ heeft 58000 km gelopen en nog steeds geen enkel probleem gegeven. Na een kort geprek met de Toyota dealer en na bijbetaling van 6843 euro heb ik mijn nieuwe (helaas alleen wit te verkrijgen) basis Corolla in ontvangst genomen. Gezien de eerdere ervaringen ga ik blindelings vanuit dat dit weer een topper gaat worden.
Geen enkele