Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2007)

Toyota Aygo
Toyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota AygoToyota Aygo - interieurToyota Aygo - interieurToyota Aygo - interieurToyota Aygo - interieur

UitvoeringAygo 1.0 12v VVT-i +
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Ik kreeg deze auto als huur auto in afwachting van het nieuwe leasecontract.
Om eerlijk te zijn was ik op het eerste gezicht niet blij met deze auto.
Hij lijkt erg klein.
Toen ik in de auto stapte bleek de ruimte toch wel mee te vallen.
Ik ben 1,85 en kan goed zitten de stoel kon nog 1 stand naar achteren.
De auto rijd erg goed voor de groote van de auto.
De 3 cilinder motor preseteerd prima en kan goed met het verkeer mee komen.
Op de snelweg is het wel even afzien maar als je de auto op toeren houdt dan gaat het best goed.
ook over de wegligging niet te klagen. je levert wel wat comfort in. Hij is wat stug geveerd.

Ik heb me erg verbaast over het bezineverbruik.
na 550 kilometer gereden te hebben en dan ongeveer 30 liter moeten tanken?
Ik heb wel 3 keer op de bon en op de dag teller gekeken of het wel klopte.
En ik ben geen zuinige rijder.

Persoonlijk had de kofferbak ruimte wat groter gemogen. Kan nauwelijks de boodschappen er in
kwijt en moet dan de achterbank gebruiken.

na ongeveer 1 jaar gereden te hebben zijn er geen problemen geweest.

Conclusie.
Is een erg leuke auto voor als je alleen bent of met z’n tweeen.
Met kinderen achter in is het toch wel wat krap.
Is een echte stads auto en dan ook leuk om mee te rijden.

Geen

PRIVATE LEASE Toyota Aygo