Toyota Avensis Wagon 2.0 TD Linea Terra (2000)
Uitvoering | Avensis Wagon 2.0 TD Linea Terra |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Nog steeds zonder problemen, enkel heb ik dit voorjaar de stuurpomp laten vervangen, omdat die al "behoorlijk zweette" en ik niet direct op mijn nieuwe oprit die olievlekken wilde. Heb hem vandaag ingeruild op een Corolla Verso uit 2008 met weinig kilometers. Deze MPV moet ik nu reeds kopen vanwege opkomende lichamelijke gebreken. Kan de nieuwe eind volgende week ophalen.
Deze Avensis heeft mij dus ruim 204000 km. probleemloos overal gebracht en ik neem dan ook met spijt in mijn hart afscheid. Laat de volgende eigenaar hem ook zo vertroetelen en hij zal je belonen.
I
I