Toyota Avensis Wagon 2.0 16v VVT-i D4 Executive (2004)
Uitvoering | Avensis Wagon 2.0 16v VVT-i D4 Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Avensis Wagon 2.0 16v VVT-i D4 Executive
Vooralsnog rijden wij inmiddels ruim 3 jaar, tot volle tevredenheid in deze Avensis. We erg te spreken over de kwaliteit, comfort, prestaties en onderhoudskosten van deze auto.
Alleen de nodige zaken aan onderhoud zijn gedaan en verder geen gekke dingen gehad wat betreft schade.
In 2008 is de Avensis aangeschaft en wordt alleen prive gebruikt. Met kleine kinderen is het leer erg ideaal. Was een fijne bijkomstigheid maar waren niet specifiek op zoek naar lederen bekleding.
Bij aanschaf stond de auto op 17 inch met winterbanden. Het profiel was net toereikend voor 1 winterseizoen. Daarna Dunlops zomerbanden gemonteerd. Voor de winter hebben we nu 16 staal met winterbanden.
Voor ons caravangebruk hebben we zwaardere veren gemonteerd op de achteras. Bij normale kogeldruk hangt de auto behoorlijk op de kont. Ook rijdt de combinatie nu een stuk stabieler.
Na ruim 3 jaar eigenlijk weer op zoek naar iets groters. Onlangs is ons derde kind geboren en 3 stoeltjes op de achterbank gaat vrijwel niet in een Avensis.
Dus binnenkort wellicht een review van een andere auto.
11 maart 2012.
Na maanden lang in een snoepwinkel te hebben rondgehangen, hebben we onlangs een andere auto gekocht. Blijft toch leuk werk, het zoeken naar een andere auto. Het is een Ford S-max 2.0 geworden. Titanium uitvoering met de leuke 18 inch velgen.
Toch met een beetje weemoed gaan we de Avensis vrijdag inleveren.
Hij heeft ons bijna 3 1/2 jaar probleemloos rondgereden. Dus wat ons betreft blijft de Avensis een aanrader.